school_logo.jpg
prominent_logo.png

Visie en missie

Waarom? Resultaat

Kinderen krijgen op De Zuiderpoort kwalitatief goed onderwijs gericht op ontwikkeling, talenten en eigenheid in een veilige omgeving. Kinderen die De Zuiderpoort verlaten zijn zelfbewust en klaar voor het vervolgonderwijs. Ze kennen hun eigen kracht en kunnen “op weg naar de toekomst in een wereld die steeds in beweging is”.

Hoe? Visie

“Leren is in beweging zijn.”
Onze leerkrachten stimuleren het bewegend leren op een resultaatgerichte manier. Er wordt doelgericht gewerkt aan persoonlijke ontwikkeling. Dit volgen we nauwgezet samen met ouders en de kinderen zelf. De leerkrachten hebben een warm, pedagogisch klimaat hoog in het vaandel. In en om de school worden de kinderen uitgedaagd om te bewegen, zelfvertrouwen te krijgen en vaardigheden te ontwikkelen om te leren presteren.

Wat? Missie

De kinderen hebben het fijn op De Zuiderpoort. Het onderwijs is eigentijds en uit de schoolopbrengsten en tevredenheidspeilingen blijkt ouderbetrokkenheid en verbondenheid. Onze leerkrachten zien de talenten van de kinderen, zo worden ze in hun kracht gezet en stimuleren we ze om in beweging te blijven. “Bewegend leren is beter presteren”.

Openbare basisschool De Zuiderpoort

Kerkweg 19

6717 EX Ede

directie.zuiderpoort@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen.

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent