school_logo.jpg
prominent_logo.png

Peuterspeelzaal

Peuteropvang De Speelboom is een Piramide locatie van Spelenderwijs. Dit is een methode waarin aan de hand van thema’s wordt gewerkt aan alle ontwikkelingsgebieden van het kind, zoals taal, rekenen, persoonlijkheid, creativiteit en motoriek. Bij alle thema’s, waar wij twee weken aan werken, staat het spel van kinderen centraal. De samenwerking tussen ouders en peuterspeelzaal is hierbij noodzakelijk. Bij ieder thema krijgt u een brief mee naar huis over de inhoud van het thema. In deze brief staat hoe u thuis met uw kind aandacht aan het thema kunt besteden. Kinderen komen in een vaste groep peuters die wordt begeleid door twee pedagogisch medewerkers en een tutor. De tutor werkt individueel of in kleine groepjes met de kinderen die extra stimulering nodig hebben. Minik vindt het belangrijk en prettig om u te betrekken bij de gang van zaken en extra activiteiten. Zij willen graag dat u zich welkom voelt op onze locatie.
Er worden daarom voor u en uw kinderen diverse ouderactiviteiten en uitstapjes georganiseerd. De peuterspeelzaal heeft een oudercommissie. 
Kom gerust een keer langs om een indruk te krijgen van deze peuteropvang locatie. Als u een telefonische afspraak maakt, hebben zij alle tijd voor u en uw kind. De Speelboom is gehuisvest achter Openbare Basisschool De Zuiderpoort.


 

Contactgegevens

Openbare basisschool De Zuiderpoort

Kerkweg 19

6717 EX Ede

0318-630345

directie.zuiderpoort@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen. 

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent