school_logo.jpg
prominent_logo.png
18
mrt,
maandag
Basisbeeld_SAM_Multisport_Junior.png

Multisport Kids

SAM Multisport is een sportprogramma van Sportservice Ede voor kinderen tussen de 4 en 12 jaar. Er is SAM Multisport Kids voor kinderen van 4 t/m 6 jaar en op 22 maart gaat het vervolgprogramma SAM Multisport Junior van start. Dit is voor kinderen vanaf 7 jaar. Bij SAM Multisport trainen kinderen iedere week verschillende beweegvormen zoals zaalvoetbal, volleybal, karate, judo, atletiek, korfbal, gymnastiek en hockey.  

Het sportprogramma is ontstaan vanuit een samenwerkingsverband met verschillende sportverenigingen en zij bieden de diverse sporten aan. Door te multisporten ontdekt jouw kind zijn eigen unieke beweegtalent, heeft het meer sportplezier en is de kans dat hij of zij een leven lang sport een stuk groter! In de nieuwe visie op sport en bewegen wordt aangeraden om tot tenminste 14 jaar aan meerdere sporten te blijven doen!  

Jouw kind kan nu 12 weken kennismaken voor de introductieprijs van € 24,95. SAM Multisport Junior is elke vrijdag van 17.00 - 18.30 uur in de Van der Knaaphal in Ede. De eerste training is op vrijdag 22 maart 2019. De laatste op 28 juni.  

Heb je interesse, wil je meer meer informatie of wil je jouw kind direct aanmelden. Stuur een e-mail naar Sebastiaan Kuijper via sebastiaan.kuijper@sportservice-ede.nl of bel 06 - 46 25 71 26.

Contactgegevens

Openbare basisschool De Zuiderpoort

Kerkweg 19

6717 EX Ede

0318-630345

directie.zuiderpoort@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen. 

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent