school_logo.jpg
prominent_logo.png
17
dec,
maandag
intro.jpg

Een goed 2018

Het is al weer bijna kerstvakantie. De tijd gaat snel en we kijken terug op een goed 2018 bij De Zuiderpoort

De bibliotheek die ingericht is en boeken die vernieuwd en aangevuld worden. Het Taalhuis die interessante ouderbijeenkomsten organiseert. Internationaal bezoek van Japanners bij De Speelboom en de kleuters. De sportolympiade voor groep 3 t/m 5 en groep 6 t/m 8. Een nieuwe taalmethode waar we dit schooljaar mee zijn gestart. Nieuwe computers voor de leerkrachten en Chromebooks voor alle leerlingen in de bovenbouw. Bezoekjes van alle groepen naar voorstellingen of de bieb bij Cultura. Op schoolreisje naar Schateiland en de Efteling met de hele school. Een conciërge op de woensdag, Eric van Gent. Juf Bea, juf Danielle en juf Aly als nieuw teamlid bij De Zuiderpoort. En ook nog groep 6 t/m 8 naar het Rijksmuseum. Schoolfruit wat meerdere keren per week wordt uitgedeeld door de ouderraad. En nog veeeeel meer.

Er is veel gebeurd en we willen alle ouders die hier ook aan mee geholpen hebben bedanken. We wensen jullie allemaal een welverdiende kerstvakantie en zien iedereen graag in goede gezondheid terug op dinsdag 8 januari.

Contactgegevens

Openbare basisschool De Zuiderpoort

Kerkweg 19

6717 EX Ede

0318-630345

directie.zuiderpoort@proominent.nl

Download onze app!

Wanneer u de app downloadt, blijft u makkelijk op de hoogte van het laatste nieuws en kunt u berichten van de leerkracht van uw kind ontvangen. 

Google play
App play
Sitemap | Disclamer | Design & realisatie ef2 © Copyright 2015 Stichting Proominent